De Cursus

De Cursusinhoud

Waarom een cursus WordPress?

Het bedrijfsleven heeft veel vraag naar webdesigners en mensen met verstand van WordPress. Veel grote bedrijven gebruiken WordPress als hun belangrijkste CMS. Dit doet wat met de vraag naar webdesigners gespecialiseerd in WordPress. Veel ondernemers willen dit in-house oplossen. Het kan zijn dat jij tot de groep behoort die dit voor een ondernemer gaat doen. 

Daarnaast is er ook een ontwikkeling te zien in e-commerce. Veel webshop eigenaren willen zelf de touwtjes in handen hebben. Met een groeiende vraag naar online webwinkels is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de rest. Platforms zoals Shopify bieden weinig tot geen mogelijkheden om custom pagina’s te maken. WordPress biedt dat wel. Veel webshop eigenaren stappen over naar WordPress om exact deze reden. 

Voor wie is de cursus?

Wat gaan we behandelen?

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt uiterlijk 2 uur. We gaan daarin in op alle onderdelen van de cursus. Daarna is er ruim tijd voor vragen en antwoorden. Het doel is om je alle basisbeginselen te leren. We kiezen ervoor om niet een halve dag of hele dag te doen. De ervaring leert namelijk dat de concentratieboog dan afneemt. We nemen in deze basiscursus alle onderdelen door die belangrijk zijn om een website te onderhouden of op te zetten.

Bij een cursus bij u op locatie kunt u zelf aangeven wat er behandeld moet worden. Van daar maken we een inschatting over de tijdsduur van de cursus. Neem hiervoor contact op met ons.

Locatie

De cursus vindt in principe plaats online via Google Meet of Zoom. Er zijn ook opties voor een cursus op locatie (bij ons op kantoor of bij u op kantoor). Bekijk daarvoor de cursusinformatie.

Begin direct met de cursus!

TE GEKKE OPENINGSACTIE!

30% korting op ALLE CURSUSSEN!

GEBRUIK CODE KORTING30!